Marttojen juhlajumalanpalvelus televisioidaan sunnuntaina 8.9.

  • Posted on September 5, 2019 at 18:34

marttoja-orimattilan-kirkossa-kuvaaja-jani-laukkanen

Marttoja Orimattilan kirkossa – Kuvaaja Jani Laukkanen

Marttojen juhlajumalanpalvelus järjestetään Turun Tuomiokirkossa sunnuntaina 8.9. klo 10 osana järjestön 120-vuotisjuhlavuotta. Jumalanpalvelus järjestetään yhteistyössä Marttaliiton ja Finlands svenska Marthaförbundin sekä Turun Tuomiokirkkoseurakunnan ja Åbo svenska församlingenin kanssa.

Juhlajumalanpalveluksessa liturgina toimii rovasti ja martta Hilkka Olkinuora, saarnaajana Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä sekä avustajina kappalainen Mika Mäntyranta ja kirkkoherra Mia Bäck. Vapaaehtoiset martat toimivat messun eri palvelutehtävissä. Messun ovat suunnitelleet Mika Mäntyranta, Hilkka Olkinuora ja Marianne Heikkilä.

Kanttorina toimii Jukka Pietilä ja urkurina Markku Hietaharju. Kamarikuoro Novaa johtaa Jukka Pietilä, Marttakööriä Turust! johtaa Arja Lyly, Mieskuoro Naskaleita johtaa Tommi Saalas. Trumpetisteina Megumi Nakazawa ja Antti Räty.

Seuraa tilaisuutta suorana lähetyksenä Ylen kanavilla

Voit seurata tilaisuutta suorana lähetyksenä Yle TV1:n sekä Ylen Radio 1:n ja Radio Vegan välityksellä. Tilaisuus on katsottavissa myös suoratoistona virtuaalikirkko.fi -palvelun kautta osoitteessa virtuaalikirkko.fi.

Lisätietoja

www.martat.fi/juhlajumalanpalvelus