Ilta Lauran kanssa -talk show palaa Turun Linnateatteriin

  • Posted on November 21, 2018 at 12:41

Laurasiltala_asenne7_©janne_ylitalo

Kuva: Janne Ylitalo

Ilta Lauran kanssa -kiertue palaa alkusijoilleen Turun Linnateatteriin keskiviikkona 5.12. Show’n kymmenvuotisjuhlakiertueen teemana on kosketus.

Toimittaja Laura Siltalan kolmas Ilta Lauran kanssa -kiertue huipentuu 5. joulukuuta klo 18 Turun Linnateatterin teatteriravintolassa. Samassa paikassa talk show sai myös alkunsa joulukuussa 2008.

Illan vieraina ovat mallitoimiston johtaja Marjo Sjöroos, teatteriohjaaja Arto Myllärinen, gospelmuusikko Lauramaria ja Vuoden pakolaisnainen 2016 Rita Kostama. Show’n musiikista vastaa laulaja Antti Kleemola, joka tunnetaan soolouransa lisäksi muun muassa Yölle, Pate Mustajärvelle ja Suvi Teräsniskalle tekemistään kappaleista. Illan teemana on kosketus.

– Kosketuksesta jää aina jokin jälki. Olen saanut kuulla vierailtani hienoja ja rehellisiä tarinoita elämästä, unelmista, kivuista ja peloista – se on jättänyt minuun jäljen, juontaja Laura Siltala kertoo.

Ilta Lauran kanssa -talk show’n tavoitteena on syvällinen, mutta viihteellinen ohjelma tavallisten ihmisten, julkisuuden henkilöiden ja muusikoiden kanssa. Siltalan mukaan show’ta määrittävät rukous, rohkeus ja rakkaus.

Ensimmäinen Ilta Lauran kanssa -talk show esitettiin joulukuussa 2008 niin ikään Turun Linnateatterin teatteriravintolassa, jossa sitä tehtiin kahden vuoden ajan. Vieraina kävi paikallisia ja valtakunnallisia julkisuuden henkilöitä, kuten laulaja Juha Tapio, juoksija Wilson Kirwa, kirjailija Anna-Leena Härkönen ja muusikko Severi Pyysalo. Vuosien aikana Ilta Lauran kanssa -show kasvoi valtakunnalliseksi toiminnaksi ja Siltalan rakkaasta harrastuksesta tuli työ.

Illan järjestävät Kaarinan seurakunta ja Mikaelinseurakunta. Liput 44 e/39 e (sis. buffet-illallisen), ticketmaster.fi.

Lisätietoja:

www.iltalaurankanssa.fi