You are currently browsing the Kuusankosken seurakunta category
Displaying 1 entry.

Kuusankosken seurakunta: Kaiken keskellä Jumala Kuusankoskella 11.-12.9. sekä 14.9.

  • Posted on September 5, 2014 at 18:09

Merja_ja_Pepe_Tolonen

Torstai-illan muusikot: Merja ja Pepe Tolonen

Kuusankosken seurakunta järjestää yhteistyössä Kansan raamattuseuran kanssa Kaiken keskellä Jumala -tapahtuman 11.-14.9. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda seurakunta näkyviin siellä, missä ihmiset normaalina arkipäivänään kulkevat ja muistuttaa heitä, että Jumala on osa heidän elämäänsä. Päiviin sisältyy sekä iltapäivän tavoittava osa, että iltojen monipuolinen ohjelma seurakuntakeskuksessa.

– Jumala on kaiken keskellä, meidän tehtävämme on muistuttaa siitä niin muita kuin itseämmekin. Ei ole pyhempää kuin tavallinen arki, eikä tärkeämpää kuin tavallinen ihminen, kertoo Kuusankoskella tapahtumaa organisoiva lähetyssihteeri Susanna Roitto.

Iltapäivät ihmisten keskellä

Torstaina vieraillaan Mäkikylän, Kettumäen ja Lauttarannan palvelutaloissa ja järjestetään asukkaille pientä musiikkipitoista ohjelmaa. Kuusankosken torilla tarjotaan perjantaina 12.9. nokipannukahvia. Iltaisin toivotetaan väkeä tervetulleeksi seurakuntakeskukseen.

Laadukasta iltaohjelmaa

Puhujavieraina ovat Kansan Raamattuseuran työntekijät Kalle Virta ja Kristiina Nordman.

Julistustyön, Raamatun opettamisen ja ihmisten kohtaamisen lisäksi musiikki on tärkeä osa Kallen elämää ja myös työtä. Hän on klassinen yksinlaulaja ja säestää pianolla itseään ja yhteislauluja. Musiikki on tärkeä työväline evankelioimisessa: hyvässä konsertissa Jumala, Sana ja Sävel kulkee käsi kädessä. Kun musiikin kautta pääsemme tunteen kielelle, pääsemme lähelle sydäntä. Ja kun olemme lähellä sydäntä, Jumala toimii.

Kristiina Nordmanilla (TM), on takanaan vankkaa kokemusta seurakunnan diakoniatyöstä. Hän ollut myös lähetystyössä Japanissa. – Kristillisen järjestön ydintehtävä on evankeliumin välittäminen. Jumalalle jokaisen ikäinen ihminen on tärkeä ja arvokas, Kristiina sanoo.

Torstai-illan muusikot: Merja ja Pepe Tolonen

– Pepen ja Merjan työ ja tarina ovat mielenkiintoisia. Pepe on musiikin ammattilainen ja sävelten, kuvien ja kertomusten myötä mennään milloin Venäjän vankiloissa ja Romanian lastenkodeissa, kertoo Kouvolan seurakunnan diakonissa Leena Sahamies. Pepe ja Merja Tolonen ovat asuneet Saksassa vuodesta 1983 alkaen. He työskentelevät Agape Europen työntekijöinä Global Contributionin alaisina Kansan Raamattuseuran lähetteinä. Tolosten konsertti- ja avustusmatkansa ovat ulottuneet melkein kaikkiin Euroopan maihin sekä Kanadaan, USA:an, Singaporeen, Taiwanille ja Venäjälle.

Torstaina 11.9. Toloset ovat mukana Kuusankosken seurakuntakeskuksessa järjestettävässä Kaiken keskellä Jumala -tapahtumassa klo 19. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Kansan Raamattuseuran tekemälle evankelioimistyölle.

Gospel-ilta perjantaina

Perjantaina estradille nousevat paikalliset nuoret. Kello 19 alkavassa gospelillassa esiintyvät Kuusankosken seurakunnan nuorten house band Sanna Vainikan johdolla

Pyhäpäivän iloa

Sunnuntaina juhla jatkuu yhteisen jumalanpalveluksen merkeissä Kuusankosken kirkossa, jossa Kristiina Nordman saarnaa. Yhteiset kirkkokahvit päättävät monipäiväisen tapahtuman.

Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia.